22Bet Приложение: Залагайте на Спорт на Мобилен Телефон

22Bet България

Приложение за iOS Операционна Система

22Bet приложението е налично за iOS и може да бъде свалено на повечето Apple устройства, дори и таблет. С него ще може да достигнете до всички спортни пазари, които 22Bet предлага, с едно кликване върху уеб приложението. То е налично в AppleStore и може да го свалите директно. Но преди това, ще е нужно да изпълните няколко условия, за да може да инсталирате приложението успешно.

Как да го Свалите и Инсталирате

След като играчите изтеглят файла с приложението ще трябва да го инсталират. Процеса може да се стори сложен на някои от играчите, но не трябва да се притеснявате.. Просто трябва да следвате стъпките показни по-долу и със сигурност ще се справите.

  1. Отворете настройките на iOS устройството, и по точно към iTunes & App Store, след това Apple ID и променете държавата и региона.
  2. Изберете Нигерия, тъй като букмейкъра има лиценз за страната. Така ще “заобиколите закона” и ще може да залагате свободно.
  3. Приемете правилата и условията, като преди това може да ги прегледате.
  4. От вас ще се изисква и да изберете платежен метод, но не е задължително. Изберете “None” и продължете напред.
  5. След това свалете и инсталирайте приложението от App Store.
  6. Отворете приложението и влезте в своя игрален акаунт.

Приложение за Андроид устройства

Ако използвате мобилно устройство с Андроид няма да сте много доволни. Това е така защото мобилното приложение не е налично в Play Storе, но псе пак, не е невъзможно да свалите 22Bet приложението на Андроид. Букмейкърът се е погрижил за всички използващи Андроид операционна система, като е предоставил подробно обяснение как да инсталирате приложението.

Как да свалите и инсталирате приложението

В случай, че изпозлвате Андроид и искате да се двобиете с 22Bet мобилно приложение, ще трябва да следвате внимателно инструкциите на букмейкъра. Те могат да бъдат намерени в официалния сайт или да следвате стъпките по-долу.

  1. Отворете браузъра и напишете 22betapp. Влезте в сайта и кликнете върху “Download the app for Android”. Това ще започне свалянето на приложението.
  2. Пред вас ще се появи запитване, дали желаете да инсталирате файл от непознат източник, като трябва да позволите, за да завърши успешно инсталацията.
  3. Изчакайте да се инсталира, отворето го, и влезте в своят акаунт.
  4. Последното нещо, което трябва да направите е да се възползвате от своя бонус за добре дошъл, ако все още не сте.

22Bet Мобилната версия на уебсайта

В сайта на 22Bet България, играчите ще открият десетки спортове, на които да поставят спортни залози. Уебсайта е изцяло оптимизиран за мобилни устройства. От тук следва,, че той е съвместим с таблети и смартфони. Когато отворите сайта на 22Bet от смартфон, вие ще бъдете препратени към мобилната версия на сайта, където всичко ще отговаря на резолюцията на вашето устройство.

Така не е задължително да инсталирате 22Bet мобилно приложение, за да залагате при букмейкъра. Но все пак може да си го свалите, за да имате бърз и лесен достъп то всички мачове и игри, по всяко време.

22Bet мобилни системни изисквания

Приложението на 22Bet е създадено за улеснение на играчите. Чрез него играчите могат гладко да поставят залози на любимите си отбори, дори и на живо. Също така всички пазари и коефициенти от уебсайта, ще са пренесени в приложението.

Често задавани въпроси относно мобилните спортни залози

Възможно ли е да залагам с истински пари като използвам телефона си?

Да! Залагането с истински пари чрез телефона може да бъде осъществено през уебсайта или мобилното приложение на 22Bet, стига да разполагате с активна регистрация.

Възможно ли е получа бонус за добре дошъл като използвам мобилното приложение?

Ако сте решили да се регистрирате, или ще правите първи депозит през мобилното приложение, ще може да получите първоначалния бонус за добре дошъл.

Мога ли да сваля 22Bet приложението на моя смартфон?

Да, 22Bet приложението е пригодено и оптимизирано за мобилни устройства, и ако следвате стъпките по-горе, ще може да залагате от своя смартфон.